Kapcsolat: +36 70 430 4285

Shopping cart

0 Ft

Klímatisztítás - A friss levegőért és hatékony működésért

A Nordinova Energy Kft. arra specializálódott, hogy tiszta, egészséges levegőt és hatékony működést biztosítson klímaberendezésének.
A klímatisztítás fontos szerepet játszik otthona légminőségének javításában és a klímaberendezés optimális működésének fenntartásában.

Miért kell tisztítani a klímaberendezést? 

  1. Az első és legfontosabb, hogy idővel a klímaberendezésben felhalmozódó por, pollen és penészgombák allergiás reakciókat, légúti problémákat okozhatnakA klímatisztítással megszabadulhat ezektől a káros anyagoktól, és nemcsak hideg, de friss és tiszta levegőt teremthet az otthonában.
  2. Másrészről a tisztítás javítja a klímaberendezés hatékonyságát. A lerakódott szennyeződések akadályozhatják a szabad levegőáramlást, ami növeli az energiafogyasztást is. Rendszeres klímatisztítással optimalizálhatja a működést, pénzt és energiát spórol.
  3. Végül, de nem utolsó sorban - bár ezt sokan nem tudják- a klíma garanciájának elengedhetetlen feltétele az évi kettő, számlával igazolható klímatisztítás. 

Szakembereink modern technikákkal és eszközökkel végzik a klímatisztítást, szakmai tudásunk és megbízható szolgáltatásaink révén garantáljuk a professzionális eredményeket. Célunk, hogy az Ön klímaberendezése nemcsak kényelmet, hanem egészséges és tiszta levegőt is biztosítson. Ne kockáztasson az otthoni légminőséggel és a klímaberendezés hatékonyságával! Válassza a klímatisztítást szolgáltatásaink közül, és élvezze a friss és egészséges levegőt és a klímaberendezése tökéletes működését.

Jelentkezzen most klímatisztítási szolgáltatásunkért! Tegye egészségét és kényelmét első helyre, és bízza ránk klímaberendezésének karbantartását.

 

Érdekli, hogyan is zajlik egy szakszerű klímatisztítás? Nézze meg ezt a videót! 

Klímatisztítás árak:

1 db készülék esetén: bruttó 17.990 Ft*

2 db készülék esetén: bruttó 24.990 Ft* 

3 db készülék esetén: bruttó 29.990 Ft* 

 (*Az ár tartalmazza a kiszállási költséget is Budapesten és Pest megyében.)

Kérem töltse ki az ajánlatkérő sablont, és mi rövidesen felkeressük Önt!

Adatvédelmi tájékoztatónkat ide kattintva olvashatja el.

Ha további kérdései lennének vagy szeretne egyeztetni a részletekről, kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.
Örömmel állunk rendelkezésére az alábbi elérhetőségeinken.


Telefonszám
: +36 (70) 778 1881

E-mail: remenyi.laszlo@nordinova.hu