Kapcsolat: +36 70 430 4285

Shopping cart

0 Ft

Napenergia Plusz Program

2024. 01. 30. 12:14

A 2024-es Napenergia Plusz Program támogatja a napelemes rendszerek telepítését, csökkentve a rezsiköltségeket és növelve az ingatlan értékét. A programban részt vevőknek kizárólagos tulajdonú ingatlannal és érvényes áramvételezési szerződéssel kell rendelkezniük. A pályázatok a program honlapján 2024. január 15-től elérhetőek.

Read More
| Létrehozta Domokos Orsolya

Az elektromos fűtőtestek által okozott porégés problémáját egyszerű lépésekkel minimalizálhatjuk otthonunkban. Rendszeres tisztítással, hatékony porszűrők alkalmazásával, szellőztetéssel és odafigyeléssel a fekete foltok kialakulását csökkenthetjük, hozzájárulva a tiszta és egészséges otthoni környezethez. A megelőző intézkedések idővel eredményesek, és a tudatos otthoni karbantartással elkerülhetjük a por okozta kellemetlenségeket.

Read More
| Létrehozta Domokos Orsolya

Az Elektromos Fűtés Konferencia fontos tanulságokkal szolgált a megújuló energiák és hőtárolás terén, hangsúlyozva az építészet és épületgépészet jövőjét. Az előadások középpontjában az önfogyasztás növelése és a napelemes rendszerek hatékony kihasználása állt, valamint kiemelték az épületek hőtároló tömegének jelentőségét az energiahatékonyság szempontjából.

Read More
| Létrehozta Domokos Orsolya

A Vrije Universiteit Amsterdam kutatása szerint a napelemes rendszerek védelme kulcsfontosságú a jégeső okozta károk elkerülésében. Az eredmények szerint a legalább 3 cm-es jégdarabok okoznak sérüléseket, melyeknél láthatatlan és látható károk egyaránt előfordulhatnak. A panelek elhelyezése és dőlésszöge jelentősen befolyásolja a károkat: szélirányba néző panelek nagyobb veszélynek vannak kitéve. A jég okozhat üvegtöréseket és mikrorepedéseket a szilíciumlapkákban, amelyek hosszú távon a teljesítményt és élettartamot is befolyásolhatják. A jégesők gyakorisága nő Európa hegyvidéki területein, így a megfelelő biztosítás kiválasztása kulcsfontosságú a jövőbeni időjárási kihívások kezeléséhez.

Read More
| Létrehozta Domokos Orsolya

Az energiaszabadság fellegvára

2023. 06. 20. 12:14

Az Intersolar Europe 2023 kiállítás a napenergia iparág legfontosabb eseménye volt, bemutatva a legújabb trendeket és innovációkat. A Nordinova Energy részt vett, inspirálva a fejlődést és a jövőbeli hozzájárulást.

Read More
| Létrehozta Domokos Orsolya

Magyarországon a vállalkozások egyre inkább tudatában vannak a környezetvédelem fontosságának és az energiaköltségek csökkentésének lehetőségeinek. Ennek eredményeként a napelemes rendszerek telepítése egyre népszerűbbé válik, mivel azok folyamatosan fejlődnek, egyre hatékonyabbak, és a Nap energiáját ingyen lehet használni.

Read More
| Létrehozta Domokos Orsolya

A Nemzetközi Energiaügynökség (IEA) legújabb jelentése szerint a szél-, nap- és atomenergia növekvő felhasználása új fordulóponthoz vezethet az energiaellátásban, és az említett energiaforrások vezető szerepet tölthetnek be a következő három évben az energiatermelésben.

Read More
| Létrehozta Domokos Orsolya

Vajon megéri 2023-ban is napelemrendszert telepíteni? Ebben a cikkben próbálunk egy kis segítséget adni abban, hogy miként alakul most a szaldós elszámolás, és mi a helyzet a visszatáplálási korlátozással. 

Read More
| Létrehozta Domokos Orsolya

Változnak az erőviszonyok az elektromos fűtőtestek piacán! Mire számíthatunk a 21/22-es fűtésszezonban és mire figyeljünk, ha az 50% Otthonfelújítási Támogatást elektromos fűtőtestre szeretnénk megkapni?

Read More
| Létrehozta Szász János

Marad a szaldó elszámolás

2021. 07. 01. 0:00

Jó hír a napelemet vásárlóknak! Nem lép hatályba a szaldó elszámolást kizáró rendelet.  2021. július 1 után is igényelhető támogatás szaldós napelemrendszerekre. 

Read More
| Létrehozta Szász János

1 - 10 termék, Összesen:32

Pages
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4