Kapcsolat: +36 70 430 4285

Shopping cart

0 Ft

Klímatelepítés és karbantartás

Az energiahatékonyság és a környezetvédelem fontossága egyre nagyobb hangsúlyt kap a mindennapi életünkben, és ennek következtében a lakosság körében is egyre nagyobb az igény az energiatakarékos és környezetbarát klímaberendezésekre is.

A Nordinova Energy Kft. ennek a trendnek megfelelően mostantól az elektromos fűtések mellett; klímaberendezések értékesítésével, telepítésével és karbantartásával is foglalkozik, hogy az ügyfelek a lehető legjobb minőségű és a számukra leginkább megfelelő klímaberendezést választhassák.

Az általunk kínált klímaberendezések mindegyike a legmagasabb minőségi szabványoknak felel meg, és környezetbarát működésükkel hozzájárulnak az energiatakarékossághoz és a környezetvédelemhez. A Nordinova Energy Kft. kínálatában megtalálhatók a legmodernebb inverteres klímaberendezések, amelyek alacsonyabb fogyasztásukkal és zajszintjükkel kényelmes és hatékony hűtést biztosítanak a lakásokban, irodákban vagy üzletekben.

Az általunk értékesített klímaberendezések között szerepelnek a legismertebb és legmegbízhatóbb márkák, amelyek garantálják a hosszú élettartamot és a megbízható működést. Az ügyfelek különböző típusú és méretű klímaberendezések közül választhatnak, attól függően, hogy milyen helyiségben használnák, mennyire nagy a terület és milyen környezeti feltételekkel rendelkezik.

A Nordinova Energy Kft. szakértő klímaszerelői vállalják a klímaberendezések telepítését és karbantartását is, hogy az ügyfeleknek ne kelljen aggódniuk az esetleges hibák vagy problémák miatt. Az általunk végzett szolgáltatásokat garantáltan magas színvonalon és versenyképes áron kínáljuk, hogy az ügyfelek maximálisan elégedettek legyenek a velünk való együttműködéssel.

A Nordinova Energy Kft. az energiatakarékosság és környezetvédelem jegyében kínál kiváló minőségű klímaberendezéseket, amelyek segítenek csökkenteni a fűtési és hűtési költségeket, valamint kellemes és egészséges klímát biztosítanak a lakásban.

Hogyan zajlik a klímaszerelés? 

1. Árajánlatkérés

Ahhoz, hogy a legmegfelelőbb klímát tudjuk Önnek ajánlani, feltétlenül szükségünk lesz néhány információra a telepítés helyéről és a helyiség(ek) jellemzőiről. Ide tartozik például a helyszín megadása és az adott szoba méretei (m2, belmagasság), valamint a kívánt típus (fűtésre is szeretné használni?) és teljesítmény (mennyire fázósak, van-e kisgyermek a házban?)

2. Helyszíni felmérés - szükség esetén

Abban az esetben ,ha a megadott információk alapján nem tudjuk megmondani, hogy mi lenne a legjobb választás, lehetőség van helyszíni felmérésre is (Budapesten és környékén).

3. Árajánlat elküldése

A megadott adatok és/vagy helyszíni felmérés alapján elküldjük Önnek az árajánlatot, amely tartalmazza mind a készülék és szerelés árát, valamint az egyéb felmerülő költségeket. 

4. Árajánlat elfogadása, időpont egyeztetés

Amennyiben Ön elfogadja az árajánlatot, keresünk egy olyan időpontot, ami megfelelő a klíma kiszállítására és telepítésére.

5. Helyiség előkészítése

A klíma beszerelése előtt fontos előkészíteni a helyiséget. Amennyiben szükséges, kollégáink vállalják a régi klíma eltávolítását, a fal kialakítását és az esetleges áramforrások előkészítését is. 

6. Klíma telepítése

Végül a kiválasztott klíma beszerelése történik meg. Kollégáink a helyszínen felszerelik és üzembe helyezik a klímaberendezést, majd ellenőrzik annak működését. Amennyiben bármilyen hiba vagy probléma merül fel, kollégáink azonnal orvosolják azt. 


 Tudta? 

A jelenleg érvényben levő törvények alapján klímát csak szakképzett, Nemzeti Klímavédelmi Hatósági regisztrációval rendelkező szakember szerelhet! 
A garancia feltétele évi két (számlával igazolt) klímatisztítás!


Klímaszerelés Árak

Klímaszerelés 3,5 kW-ig: bruttó 69.990 Ft

Az ár tartalmazza:

  • A split klíma beltéri egység felszerelését, bekötését
  • A kültéri egység felszerelését, bekötését maximum 5 méter magasságban
  • A klíma elektromos hálózatba csatlakoztatását (3 méterig)
  • Egy főfal átfúrását 
  • Cseppvízvezeték elvezetését 3 fm-ig
  • A berendezés vákuumozását, nyomáspróbáját
  • Kiszállási költséget Budapesten és Pest megyében
  • A garanciapapír és beüzemelési jegyzőkönyv kitöltését, és a berendezés regisztrálását a Nemzeti Klímavédelmi Hatóságnál
  • Klímatelepítés utáni takarítást
  • A klíma használatának bemutatását

Speciális megoldások és egyéb felmerülő költségek esetén, kérjen egyedi árajánlatot!


Érdekli, hogyan is zajlik egy szakszerű klímatisztítás? Nézze meg ezt a videót! 

Klímatisztítás árak:

1 db készülék esetén: bruttó 17.990 Ft*

2 db készülék esetén: bruttó 24.990 Ft* 

3 db készülék esetén: bruttó 29.990 Ft* 

 (*Az ár tartalmazza a kiszállási költséget is Budapesten és Pest megyében.)

Ha további kérdései lennének vagy szeretne egyeztetni a részletekről, kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.
Örömmel állunk rendelkezésére az alábbi elérhetőségeinken.


Telefonszám
: +36 (70) 778 1881

E-mail: remenyi.laszlo@nordinova.hu


Kérem töltse ki az ajánlatkérő sablont, és mi rövidesen felkeressük Önt!

Adatvédelmi tájékoztatónkat ide kattintva olvashatja el.