Kapcsolat: +36 70 430 4285

Shopping cart

0 Ft

Kérjen ajánlatot kivitelezésre is!

Gondolkozott már azon, hogy az épületenergetika mennyire befolyásolja környezete egészségét?
A ház elavult fűtésrendszerét nem csak drága fenntartani, de a tiszta levegővétel lehetőségét is elveszi gyermekeink elől.A Nordinova Energy ezért foglalkozik komplett villamosgépészeti megoldások tervezésével és kivitelezésével. Legyen szó napelemrendszerekről, hővisszanyerő szellőztető rendszerről, elektromos fűtőtestekről, vagy elektromos padlófűtésről, az elsődleges szempontunk a hosszú (akár évtizedes) jótállás és élettartam, a magas minőség és a gyors telepíthetőség.

Ezért választottuk termékeink közé az ADAX és ClimaStar fűtőtesteket, vagy a Comfort Heat elektromos padlófűtés rendszerét, melyeket UlicaSolar napelemekkel kompletten telepítünk. Ezzel biztosítjuk a kedvező üzemelést és az tiszta környezetet modern gondolkodású, energiatudatos ügyfeleinknek. Rendszereink külön-külön is kiváló termékekből állnak, de összekapcsolva egy olyan kerek egészet nyújtanak, ami átírja az elektromos fűtésekről eddig kialakult képet.

Ha a tiszta, környezetkímélő üzemeltetés az Ön számára sem közömbös, töltse ki az alábbi űrlapot!

Mi történik, ha valaki kitölti az űrlapot?

  1. Fontos, hogy mielőtt kitöltésre kerül az alábbi űrlap, tisztázzuk, hogy az ingyenes árajánlatadásunk azért lehetséges, mert megkapunk minden szükséges információt digitálisan.
   Enélkül esélytelen komolyan vehető árajánlat készítése.
  2. Miután itt megkaptuk az elérhetőségeket, mi fel fogjuk venni a kapcsolatot és el fogjuk kérni e-mailen a szükséges adatokat, ami alapján 90% pontossággal elkészítünk egy indikatív ajánlatot.
  3. Ezután esedékes a helyszíni bejárás, amikor mindent pontosítunk.
  4. Végül a szerződéskötés és a kivitelezés időpontjának a véglegesítése. 
  5. Köszöntünk elégedett ügyfeleink között! (Jól látja, itt már tegeződni fogunk.)

Adatvédelmi tájékoztatónkat ide kattintva olvashatja el.