Kapcsolat: +36 70 430 4285

Shopping cart

0 Ft

Comfort Touch programozható termosztát

Elérhetőség: Készleten

84 900 Ft

Élvezze az érintőképernyő és az intuitív kezelőfelület által nyújtott könnyű kezelhetőséget!


Részletek

A Comfort Touch termosztát a hét minden napján az Ön által meghatározott időszakokban kapcsolja be a fűtést. Egy napon belül akár 6 különböző időszakra is beállíthat eltérő hőmérsékleteket. A hőmérséklet csökkentése azokban az időszakokban, mikor senki nem tartózkodik otthon, jelentős megtakarítást eredményez, anélkül, hogy csökkentené otthona kényelmét.

A Comfort Touch termosztátot egy olyan előre beállított programmal szállítjuk, ami a legtöbb otthon számára megfelel. Amíg meg nem változtatja a beállításokat, addig a készülék ezzel az alapértelmezett programmal üzemel.

A Comfort Touch termosztát adaptív funkcióval rendelkezik, ami automatikusan beállítja a felfűtés megkezdésének idejét, annak érdekében, hogy az Ön által megadott időszak kezdetére a helyiség megfelelő hőmérsékletű legyen. Néhány nap alatt az adaptív funkció megtanulja, hogy mikor kell a fűtésnek bekapcsolnia.

A rezisztív érintőképernyő már a finom érintésekre is azonnal reagál. A termosztát bal oldalán található főkapcsoló felső állásban be, alsó állásban pedig ki van kapcsolva.

A Comfort Touch termosztát CE jelöléssel rendelkezik az Európai Tanács direktíváinak megfelelően az MSZ:EN 60730-2-9 alkalmazott szabvány szerint.

További információk

Építési Normagyűjtemény 710214388311