Kapcsolat: +36 70 430 4285

Shopping cart

0 Ft

Elektromos infravörös hősugárzó - Mensa Heating Vireoo Private 400 W

Elérhetőség: Készleten

109 900 Ft

Asztal alá telepíthető, szuper biztonságos és hihetetlenül takarékos kültéri hősugárzó, minimális CO2 kibocsájtással.


Részletek

A Vireoo private egy magán felhasználásra fejlesztett kávézóasztal, beépített fűtőtesttel, mely mellett kora tavasztól késő őszig élvezheti a szabadban töltött estéket. A Vireoo private hőálló műanyag házzal, valamint kapcsolóval rendelkezik.

Az asztal lábában elhelyezett, 400W teljesítményű infravörös fűtőelem gondoskodik arról, hogy a hűvös estéken se fázzon. A Vireoo private lábai állíthatók, így az asztal az egyenetlen talajon is stabilan áll.

A készülék érintésvédelmét a fűtőelem körüli rács biztosítja, míg a túlmelegedéstől a lábak felső részén elhelyezett szellőző nyílások védenek.

Főbb jellemzők:

  • Mivel hűvös időben üldögélve az ember alulról kezd el fázni, ezért a MesnaHeating a lábat fűti, így kihasználva a keringés általi természetes hőáramlást a szervezetben.
  • A másik fontos tulajdonsága, hogy nem a levegőt melegíti, hanem infravörös technológiával a sugarak útjába eső testeket, így a hő nem vész kárba.
  • A fenti két tényező miatt a MensaHeating viszonylag alacsony teljesítmény leadása mellett is nagyon hatékony, így olcsón üzemeltethető..
  • Kényelmes: elektromos árammal működik, így csak be kell dugni a konnektorba. Nincs szükség a gázpalackok cseréjére, ráadásul nem keletkezik kellemetlen szag sem az égés miatt, mint a gázgombák esetében.
  • Felülete érintés védett és vízálló így kisgyermekek és kisállatok jelenléte esetén is biztonságos.
  • A MensaHeating rövidhullámú kvarc technológiájának köszönhetően az elektromos áram 92%-át hővé alakítja, és azonnali meleget ad, így nem kell percekig várni, mire eléri az üzemi hőmérsékletét.

Dán formaterv: A MensaHeating termékeket a híres dán formatervező, Mikael Mammen tervezi. Ezen felül is a MensaHeatinghez kapcsolódó minden technológiai és termékfejlesztés Dániában történik.

A Vireoo private-hoz asztallap külön vásárolható!

További információk

Építési Normagyűjtemény Nem elérhető
Teljesítmény 400 W
Befűthető légtér Nem
Áramfelvétel (A) 1,8 A
Érintésvédelmi osztály IP X4
Magasság (mm) 550 mm
Szélesség 707 mm
Vezérlés Teljesítménykapcsoló
Tartozékok Nem
Használat helye beltéren, kültéren
Felszerelhetőség szabadon álló
Működési elv infravörös halogén
Szin Nem