Kapcsolat: +36 70 430 4285

Shopping cart

0 Ft

Elektromos infravörös hősugárzó - Mensa Heating Statio 700 W

Elérhetőség: Készleten

169 000 Ft

Speciális fűthető bárasztal, infravörös sugarakkal, minimális CO2 kibocsátással.


Részletek

A vendéglátóipari egységek szabadtéri szezonja hónapokkal meghosszabbítható ezzel a speciális bárasztallal, mely innovatív fűtés technológiája révén a hősugarakat egyenesen a lábakra irányítja.

A Statiot kifejezetten azon éttermek és kávézók számára fejlesztették, akik a szabadban is szeretnének néhány állóhelyet kialakítani.

 A készülék dűbelekkel a betonhoz/padlóhoz rögzíthető, és mivel konnektorba dugható, különösebb telepítést nem igényel, azonnal üzembe állítható.

A hagyományos gázüzemű fűtőberendezésekkel ellentétben a Statio infravörös sugarai azonnali hőt adnak, nem a levegőt melegítik fel, hanem a tárgyakat, melyek az útjukba esnek. Fűtés technológiájának köszönhetően nem forrósodik, érintése nem okoz külsérelmi nyomokat (nem éget meg).

Fekete színben kapható.

Főbb jellemzők:

  • Mivel hűvös időben üldögélve az ember alulról kezd el fázni, ezért a MesnaHeating a lábat fűti, így kihasználva a keringés általi természetes hőáramlást a szervezetben.
  • A másik fontos tulajdonsága, hogy nem a levegőt melegíti, hanem infravörös technológiával a sugarak útjába eső testeket, így a hő nem vész kárba.
  • A fenti két tényező miatt a MensaHeating viszonylag alacsony teljesítmény leadása mellett is nagyon hatékony, így olcsón üzemeltethető..
  • Kényelmes: elektromos árammal működik, így csak be kell dugni a konnektorba. Nincs szükség a gázpalackok cseréjére, ráadásul nem keletkezik kellemetlen szag sem az égés miatt, mint a gázgombák esetében.
  • Felülete érintés védett és vízálló így kisgyermekek és kisállatok jelenléte esetén is biztonságos.
  • A MensaHeating rövidhullámú kvarc technológiájának köszönhetően az elektromos áram 92%-át hővé alakítja, és azonnali meleget ad, így nem kell percekig várni, mire eléri az üzemi hőmérsékletét.

Dán formaterv: A MensaHeating termékeket a híres dán formatervező, Mikael Mammen tervezi. Ezen felül is a MensaHeatinghez kapcsolódó minden technológiai és termékfejlesztés Dániában történik.

Az ár az asztallapot nem tartalmazza.

További információk

Építési Normagyűjtemény Nem elérhető
Teljesítmény 700 W
Befűthető légtér Nem
Áramfelvétel (A) 3,1 A
Érintésvédelmi osztály IP X4
Magasság (mm) 1100 mm
Szélesség 550 mm
Vezérlés Teljesítménykapcsoló
Tartozékok Nem
Használat helye beltéren, kültéren
Felszerelhetőség szabadon álló
Működési elv infravörös halogén
Szin Fekete