Magyarországon legalább 50 féle elektromos fűtőpanel kapható, ezek többsége meglehetősen egyszerű. Fehérre festett, hajlított fém ház, X-, U-, vagy H profilú fűtőbetét, és egy egyszerű termosztát.

Nincs ezzel semmi gond, hiszen ez a forma klasszikus, bevált és kimondottan praktikus! De kereskedő legyen a talpán, aki el tudja magyarázni - a fűtéstechnikával éppen csak ismerkedő - ügyfeleinek, hogy mi a különbség a 48. és a 49. fehér fémdoboz között!

Természetesen, a kínálatban vannak üde színfoltok és nem minden készülék unalmas. Az ADAX NEO például színes kivitelben is rendelhető, a NEO WiFi új színei kimondottan trendinek számítanak, de egy lakberendező szemével nézve a fűtőpanel-kínálat ugyancsak egyhangú.

Ezt az unalmas egyhangúságot törte meg pár évvel ezelőtt a ClimaStar a kőhatású, extravagáns kinézetű és magas műszaki tartalommal rendelkező fűtőpanel családjával a SMART és SMART TOUCH panelekkel.

Az igényes felújítók kedvenc választása!

Munkánk során tapasztaltuk, hogy az igényes felújítók, főleg azok, akik kiadásra újítanak fel ingatlanokat, előszeretettel választanak olyan készülékeket, amelyek a magas műszaki tartalom mellett igényesebb külsővel rendelkeznek.

Nagyon kevés készülék rendelkezik olyan egyéniséggel, ami lehetővé teszi azt, hogy a fűtőpanel ne csupán egy takargatni való épületgépészeti elem legyen, hanem egy olyan funkcionális disztárgy, ami jól mutat a falfelületek fókuszpontjaiban is.

ClimaStar panelek kimondottan szépek, 3 különböző előlappal kaphatóak, több különböző méretben. Ezért a felújítók, vagy építkezők úgy engedhetik szabadjára a fantáziájukat a lakás berendezését illetően, hogy közben nem kell lemondaniuk sem a műszaki tartalomról sem a  funkcionalitásról.

ClimaStar panelek kiegészítőkkel felvértezve akár törölközőszárítóként is működhetnek, vagy egy acél lábbal kiegészítve hordozhatóvá is válhatnak. Hogyan tudna ezzel lépést tartani egy hagyományos lemezradiátor?

 A motorháztető alatt

A “hagyományos” elektromos konvektorokat nem csak azért előzik le a versenyben a ClimaStar termékek mert kinézetükkel nem törik meg a beltér összhangját, ez önmagában még kevés lenne a sikerhez.

A szabadalmaztatott Dual-Kherr hőtároló mag miatt, ezek a panelek a kategóriájukban egyedülálló módon, hőtároló képességekkel rendelkeznek.

A beépített termosztát, a hőtároló kerámia, a korszerű fűtőbetét és a minőségi anyaghasználat együttesen adja azt a szorzatot, aminek az eredményeképpen a ClimaStar panelek  immár több, mint 1.500.000 háztartásban gondoskodik a kellemes melegről világszerte.

 

Mindenkinek jó? Nem feltétlenül!

A FűtésKell.hu oldalon a kezdetek óta arra törekszünk, hogy az elektromos fűtőpanelek értékesítésekor olyan komplex tanácsadással segítsük a vásárlást, ami túlmutat azon, hogy megpróbálunk egy megfelelő méretű készüléket ajánlani.

Természetesen, minden eset egyedi és néha túlságosan kevés információ alapján kell használható tanácsot adnunk, de olyan helyzetekben, amikor az ügyfél nem a legolcsóbb megoldást keresi, és hajlandó némi felárat áldozni az extra termékjellemzőkért, mindig szóba kerülnek a ClimaStar panelek.

Nem ajánljuk mindenkinek ezeket a paneleket! Nagyon sok fűtési helyzet van, ami megoldható ennél jóval egyszerűbb és olcsóbb készülékekkel is. Ha a nyaralóba kell egy gyors kiegészítő fűtés, akkor jobb választás lehet egy ADAX NEO WiFi, vagy más hasonló panel, amit akár a kocsi csomagtartójában le lehet vinni a nyaralóba. Ha viszont egy szépen berendezett apartmanban kell megoldani a fűtést, ráadásul utólag, akkor jó választás lesz szinte bármelyik ClimaStar fűtőpanel. 

  

Ha FűtésKell, a Nordinova-Energy Kft. egy remek választás!

Szinte a kezdetek óta értékesítjük a ClimaStar termékeket, így alaposan megismertük őket. Időnként felbukkannak a spanyol elegancia jegyei, (pl. sötét előlaphoz világos hátlapot szerelnek stb.) de szétszedtük, megmértük, teszteltük, és úgy találtuk, hogy ár/érték arányban egy kimondottan erős készülékről van szó. 

Örömünkre szolgál, hogy Magyarországon olyan megbízható, és kiváló háttérmunkát végző cég képviselik a spanyol ClimaStar márkát, mint a Nordinova Energy Kft., akik energiájukat nem kímélve elégítik ki a hazai, környezetkímélőbb fűtési megoldásra vágyók szükségleteit.

Ha a kedves olvasó úgy érzi, hogy a ClimaStar fűtési megoldása az, ami megoldhatja a fűtéssel kapcsolatos problémáit, a FűtésKell.hu oldalon megrendelheti és a Nordinova Energy Kft. fantasztikus logisztikai megoldásainak hála, akár a következő munkanapon ingyenesen házhozszállíttatja!

Kattintson ide: Bővebb információ a Climastar fűtőpanelekről

Benkó János
FűtésKell.hu, az elektromos fűtőpanelek szakértője