Közlemény a COVID19 járvány kapcsán

Vállalatunk fókuszában a nagykereskedelmi ügyfeleink, üzleti partnereink és munkavállalóink maximális elégedettsége áll. Ezen Magyarország kormánya által kihirdetett vészhelyzet sem változtatott, így a kötelezettségeinknek és vállalásainknak továbbra is eleget kívánunk tenni.

Figyelembe véve az európai országokra is átterjedt COVID19 vírus miatt kialakult helyzetet, munkatársaink egészségének megőrzése érdekében fokozott higiéniai intézkedéseket vezettünk be.

  • Raktárunk és irodáink tisztántartásáról minden nap fertőtlenítőszeres takarítással gondoskodunk
  • Az ajtók kilincseit naponta többször fertőtlenítjük
  • Munkatársaink számára fokozott higiénés előírásokat vezettünk be, a betartásához szükséges eszközöket folyamatosan biztosítjuk
  • A munkavégzés helyét szükség esetén „home office”-ban biztosítjuk, áruházaink zavartalan működését, az árukiadást biztosítjuk, ameddig jogi akadálya nincs
  • Munkatársaink egészségügyi állapotát a vészhelyzet visszavonásáig figyelemmel kísérjük
  • Külföldi utazásokat, illetve külföldről érkező személyes partnertalálkozóinkat elhalasztottuk, illetve távközlési eszközök segítségével tartjuk meg.

AZ INTÉZKEDÉSEINKNEK KÖSZÖNHETŐEN A NORDINOVA ENERGY MUNKATÁRSAI KÖZÖTT NINCS A COVID19 JÁRVÁNYHELYZET ÁLTAL KÖZVETLENÜL ÉRINTETT SZEMÉLY.

Aktuális raktárkészletünknek köszönhetően a kiszolgálás folyamatos és a kedvező földrajzi elhelyezkedésű gyártásnak miatt az ADAX, Comfort heat termékek ellátottsága zavartalan. A spanyol ClimaStar termékek utánpótlása a vészhelyzet feloldását követően fog folytatódni. Kérjük, részesítsék előnyben az online rendelési formánkat. A webshopos felület hozzáféréséhez itt regisztráljon:

WEBÁRUHÁZ REGISZTRÁCIÓ

A futárszolgálaton keresztül küldött csomagok kiszállítását a GLS jelenleg biztosítja. A www.nordinova.hu webáruházban figyelemmel követheti aktuális raktárkészletünk, és a termékeket címre szállítva is kérheti.

  • Örömmel fogadjuk személyesen is áruházunkban, de arra kérjük ne vegye udvariatlanságnak munkatársaink köszöntésénél az elmaradó kézfogást, testi kontaktust!
  • Amennyiben teheti, kerülje a készpénz használatát, helyette vásárlásait rendezze előre utalással.

 

Minden Kedves Partnerünknek jó egészséget kívánunk!

 Budapest, 2020.03.16.